Penselvård

Glöm inte att dina penslar behöver sin lilla vård varje dag/vecka! Jag personligen lägger gärna ner lite extra på penslar för att de ska hålla och vara bra att jobba med och då är det superviktigt att vårda dem också! Penslar du har till krämiga produkter, t.ex. concealer och foundation bör du tvätta varje dag för att hålla de fria från bakterier och penslar för torra produkter tvättar du 1 - 2 ggr per vecka!
Enklast tvättar du dem med YES diskmedel och ljummet vatten, tänk på att skydda fästet och låt dem ligga ner och torka.

Lycka till!!=)


 

 


CRAZZZZY!!!!

Bilderna säger allt!! Haha!! Ledig idag och kände för att go crazy!

Har använt:

E/P Copacabana
E/P Black
M/S Pollution
M/S White
E/D Mercury
Cake eyeliner black + mixig liquid
Tri brow color
Long lash mascara black

W/B Luxor

L/GP Ski


 

 

Närbild!!

 

 


VI VANN VI VANN VI VANN!!!!!

Helt jädrans underbart!!! Har varit på kick-off nu från onsdag till igår och igår hade vi den "riktiga" kick-offen, där de bland annat delade ut priser för olika utmärkelser!
Och VI VANN, MAKE UP STORE, Åhléns ciry Malmö blev utnämnda till Årets varuhus 2009!!! Helt underbart!! Detta betyder så otroligt mkt för oss!! Detta betyder också att jag får åka med MUS till thailand i 2 veckor nu i vår, lääängtar så!!
Dessutom så vann Bella från Ö. rönneholmsvägen tävlingen om vem som värvat flest elever så vi ska åka tillsammans!! Weeeee!!!!

Jag vill bara ge alla våra kunder som stöttar oss ett stort TACK!! Ni är alldeles underbara!!! <3

Får skriva mer sen för har lite brottom iväg nu!!
Ska lägga upp lite bilder med!!

Kramar på er alla!!



ÖNSKNINGAR!!

Jätteskoj att se att man har fler och fler läsare varje dag så hade varit skoj att veta om det är ngt speciellt ni vill att jag ska skriva om, eller göra ngn speciell sminkning!!

Jag måste bara säga att jag är så lyckligt lottad som varje dag får jobba med det jag älskar!! Sminket värld är otrolig, så mkt underbara färger och former och man kan göra så mkt!! Var inte rädda för att använda färg!! Det är som Make up store säger...WORLD OF COLORS!!!



RSS 2.0