Jädrans!!

Haha...som jag skrev innan så lånade jag en idé från Linda Hallberg och skruvade mitt hår igår och jädrans vad lockigt det blev!! Men känner mig väldigt nöjd måste jag säga :)

Sminket blev lila och rosa idag.

Jag har använt, allt från MUS:

High tech lighter phenomenon
M/S Satin
M/S Flamenco
M/S Nox
E/D Latin
Eyepencil Black
Cake eyeliner black + mixing liquid
Treatment + Long lash mascara

Strazz Bubblegum
Adhesive clear ( franslim )

På kinderna har jag rouget Chic och lite av M/S Satin och på läpparna glanset som finns i Czarinna, fabergéägg från MUS.


 

 

 




Hoppas nu alla får en trevlig kväll och ett GOTT NYTT ÅR!!!

Kramar på er!!


Nyår

Jaha, då va det dags, nyårsafton!! Har jobbat de senaste nyåren, antingen natten eller på dagen, men gud så skönt det är att få vara ledig så man kan sitta här med ansiktsmask, måla naglarna och dricka te. Bara mysa innan det är dags att göra sig klar inför kvällen!! Ska ut till Sandby och fira med lite vänner, ska bli supertrevligt!! Ska se om jag kan vila lite grann innan jag ska sminka mig för sov inte så bra inatt, om man vill vara fin får man lia pin. Har gjort små knorrar a´la Linda (Lindas sminkblogg på Vecko Revyns hemsida!) i håret i förhoppning om att det ska bli lite snygga lockar i håret. Men det var inte så skönt att sova med dem, haha.
Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska ha för sminkning ikväll bara, får klura lite på det!! Strazzstenar blir det iaf!!





HAPPY NEW YEAR!!!

Peeling, mud & moisture mask

Dessa 3 kommer från MAKE UP STORE och är superbra. Jag tycker om dom som "basmasker" sen brukar jag ibland komplettera med MUS SPA masker, finns en massa olika härliga masker som känns lite mer lyxiga. Jag börjar med peelingen som tar bort alla döda hudceller sen tar jag den blå lermasken som är djuprengörande och avslutar med fuktmasken, den brukar jag förresten lägga varannan morgon nu på vintern för jag blir så otroligt torr! Alla kostar 195 kr st på MUS.


 

 



såhär snygg blir man i lermasken ;)




VÄLKOMNA!!

Finns det ngt bättre sätt att avsluta det gamla året och starta det nya än att starta en ny blogg om det som jag verkligen älskar och brinner för!! SMINK, och egentligen inte bara smink, utan vad man kan göra med det för att förändra och framhäva det man redan har. Jag ska försöka vara bättre på att uppdatera denna bloggen men olika make up:er och andra tips som har med ämnet att göra!

Wish me luck!!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0